Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Redacción Global escriba una noticia?

Cespa fa una donació de més de 6 mil quilos de menjar al Banc dels Aliments

01/07/2021 16:55 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Uns 300 treballadors de Cespa a Barcelona han participat en la iniciativa solidària Aquesta donació permet garantir un mínim d’aliments a 250 persones durant els propers 3 mesos

 Cespa Barcelona i el Banc dels Aliments han sumat forces per respondre a l’emergència social derivada de la pandèmia de la Covid-19. Amb l’arribada dels mesos d’estiu les donacions d’aliments disminueixen i és per això que Cespa ha dut a terme aquesta iniciativa just abans d’arribar a aquestes dates, per poder aportar el seu granet de sorra a una situació que s’ha vist agreujada al llarg de l’últim any.

Un total de 296 treballadors de l’empresa Cespa a Barcelona han cedit la renovació de les seves peces de roba i calçat de treball que s’havia de fer abans de l’estiu i han transformat el cost d’aquesta renovació en una donació de més d’11.000 euros al Banc dels Aliments. Aquest import equival a 6.677 quilos de menjar. O, el que és el mateix, amb aquest donatiu s’assegura que al voltant de 250 persones puguin disposar d’aliments durant els propers 3 mesos.

L’acte de lliurament de la donació dels treballadors de Cespa Barcelona al Banc dels Aliments es va fer el dimecres 23 de juny a la seu de la fundació Banc dels Aliments. Hi van participar Xavier Mauri, delegat de Medi Ambient a Barcelona; Francesc Xavier Ciércoles, gestor a Barcelona i Elisabeth Soler i Joaquin Martínez com a representants dels treballadors que han fet la donació, que va ser recollida per la presidenta del Banc dels Aliments, Roser Brutau.

 

Sobre Cespa

Cespa és una empresa de serveis mediambientals amb més de 50 anys d’experiència en la gestió integral de residus, des de la neteja i recollida fins al tractament i valorització, així com en serveis de jardineria, amb un fort arrelament i una àmplia presència al territori català. Cespa genera llocs de treball estables a Catalunya i es preocupa tant per les persones que composen la seva plantilla professional com pels habitants dels municipis en els quals presta el seus serveis. 

Sobre el Banc dels Aliments

El Banc dels Aliments de Barcelona (BdA) és una fundació independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, que té com a objectius principals lluitar contra el malbaratament recuperant excedents alimentaris aptes pel consum humà i lluitar contra la pobresa, fent arribar els aliments recuperats a persones en situació de precarietat alimentària del nostre entorn.

El Banc dels Aliments fonamentalment aconsegueix aliments, els distribueix a entitats socials i utilitza els recursos que disposa per regular les entregues d’aliments al llarg de tot l’any. Els aliments s’aconsegueixen per tres vies: la lluita contra el malbaratament, les donacions i el programa subvencionat per la Unió Europea.

 

 


Sobre esta noticia

Autor:
Redacción Global (2 noticias)
Visitas:
5573
Tipo:
Nota de prensa
Licencia:
Distribución gratuita
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.