Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Phuc Tuong escriba una noticia?

Liikelahjat

19/09/2022 01:37 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

Liikelahjat ovat erittäin merkityksellisiä lahjoja ja kunnianosoituksia yrittäjille, jotka ovat edistäneet taloudellista ja sosiaalista kehitystä

Liikelahjat ovat erittäin merkityksellisiä lahjoja ja kunnianosoituksia yrittäjille, jotka ovat edistäneet taloudellista ja sosiaalista kehitystä. Yhdessä kotimaisen tuotannon kehittymisen ja syvenevän taloudellisen yhdentymisen kanssa maailmassa. Vietnamilaisten yrittäjien joukko on kasvanut sekä määrällisesti että laadullisesti. Niillä on erityisen tärkeä rooli maan taloudessa ja suuri rooli maan kehityksessä. Phuc Tuong Gold haluaa panoksillaan ehdottaa merkityksellisiä lahjoja vietnamilaisille yrittäjille; kunnioittaa heidän panoksensa yhteiskunnan hyväksi.

Katso yksityiskohdat täältä:

https://quatangmavang24k.vn/qua-tang-ngay-doanh-nhan-viet-nam/

What are premium business gifts?

Entrepreneurs are people who do business and business gifts often come from subordinates, partners... Entrepreneurs are people with status in society, so when choosing gifts, you also need to find gifts. deserving of them.

Business gifts can be given on occasions such as New Year, birthday ... and especially on Vietnamese business day on October 13 every year. Prime Minister Phan Van Khai signed Decision No. 990/QD-TTg on Vietnamese Entrepreneurs Day. Every year, October 13 is taken as "Vietnamese Entrepreneurs Day". The Prime Minister's decision to make October 13 as Vietnamese Entrepreneurs' Day has profound historical significance.

 

Xem them:

Http://globedia.com/qua-tang-dang-cap-danh-doanh-nhan


Sobre esta noticia

Autor:
Phuc Tuong (224 noticias)
Visitas:
1552
Tipo:
Opinión
Licencia:
Copyright autor
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Etiquetas

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.